Lån 500 kroner

Et lån på 500 kroner er et lille, men brugbart lån for nogle. Heldigvis for dem, der har brug for sådan et lån, har det aldrig været nemmere og hurtigere at optage et lån på 500 kroner. Du skal blot sende en ansøgning over nettet. De fleste er i stand til at optage lånet indenfor 15 Minutter! Du kan finde et lån på 500 kroner under her.

Krav til låne-optageren

Du skal være fyldt 18 år, være myndig og desuden ikke være registreret i RKI. I nogle tilfælde skal du være ældre end 18 år, men det er op til den enkelte udbyder. Der kan være forskellige krav.

Hvad kræves der ikke af dig?

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet eller forklare, hvad du skal bruge pengene til. Det er nok en af grundende til, hvorfor at disse små forbrugslån er så populære. De er super nemme at optage. I nogle tilfælde skal du kunne dokumentere en form for indkomst, men dette er ikke i alle tilfælde.

500 kroner minilån og mikrolån

Et lån på 500 kroner forbindes oftest med et minilån og et mikrolån. Disse lån er blot et forbrugslån i en lille størrelse. Derfor kan et lån på 500 kroner være et mikrolån eller minilån. Det er dog ikke så vigtigt igen.

SMS lån 500 kroner

Du kan også optage et lån på 500 kroner igennem SMS på mobiltelefonen. I nogle tilfælde skal du være godkendt på forhånd, før du kan ansøge om et lån. I andre tilfælde kan du ansøge om et lån direkte igennem en SMS. Det afhænger fuldstændig af låne-udbyderen. Derfor skal du tjekke den enkelte udbyder. Generelt set er det meget nemt, hurtigt og let at optage et lån på 500 kroner! Et lille lån på 500 kroner har oftest en kort løbetid.