Lån penge

I dagens Danmark er kommet virkelig mange muligheder for at kunne låne penge. Du kan både låne penge nede i banken, over computere igennem nettet og over mobiltelefonen over sms. Der er en stor mobilitet og fleksibilitet blandt lånene i dag, der alle er lavet for at dække særlige behov. Der er dog også kommet en tendens til meget dyre forbrugslån, som du kan optage på nettet. Her låner du pengene uden at stille sikkerhed og uden at fortælle, hvad du skal bruge pengene til. Det bestemmer du helt selv. Du har faktisk mulighed for at låne penge til det, du har brug for og lyst til.

Låne pengene, hvis du står i RKI

Du har ikke mange muligheder for at låne penge, hvis du står i Ribers. Der er nogle, der får lån til at optage et såkaldt samle lån, hvor de afbetaler alle de dårlige forbrugslån. Herved forlænger de løbetiden og nedsætter derved den samlede rente og den samlede ydelse om måneden. Du kan få rådgivning hos Corudan om gæld.

Låne penge over SMS

Et af de dyre lån er blandt andet lånet over SMS. Der kan være meget høje renter på disse lån. Ikke desto mindre er låneformen blevet meget populære de seneste år, fordi du kan låne penge, hvor end du befinder dig og på alle tidspunkter af døgnet. Du skal ikke hele vejen ned i banken, for at snakke med en bankrådgiver. Du sender blot en sms. Det er der mange, der findes fristende. Desværre for dem, får de ikke set på, hvad de skal betale for disse penge.

Weblån og sms lån er dyre

I og med at lånene er forbrugslån uden at stille sikkerhed og ofte med en meget kort løbetid, så bliver disse lån oftest meget dyre. Hvis du virkelig skal optage sådan et lån, så undersøg i det mindste markedet ordentligt, så du ikke optager det dyreste lån af dem alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>