Minilån

Leder du efter et minilån, så er du kommet til rette sted. Her kan du optage et minilån i dag, blot ved at sende en låneansøgning afsted over nettet. Du får svar meget hurtigt på, om du kan optage lånet. Herefter vil pengene hurtigst muligt blive overført til din konto. Du låner penge uden sikkerhed og et minilån er i princippet bare et lille forbrugslån med en kort løbetid. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til.

Find Billige minilån

Det kan være rigtigt svært at finde et billigt minilån, men der er desværre ikke meget andet at gøre end at undersøge markedet godt og grundigt for minilån. I og med at du ikke stiller sikkerhed for lånet og at du bruger pengene på forbrugsgoder, så vil der altid være tale om et dyrt lån. Der er simpelthen en høj risiko fra låne-udbyderen.

Minilån på trods rki

Der er to krav, hvis du skal optage et minilån:

  1. Du må ikke være registreret i RKI.
  2. Du må ikke yngre end 18 år.

Derfor siger det også sig selv: du har ikke mulighed for at optage et minilån, hvis du er registreret RKI. Derudover ville det heller ikke være særligt smart.

Minilån på 5000 kroner

Et yderst populært lån er et minilån på blot 5.000 kroner. Du kan faktisk låne 5000 kroner gratis, hvis du søger om et lån hos Trustbuddy. Du skal dog være opmærksom på at du skal betale pengene tilbage ret hurtit – før 14 dage.

Minilån 18 år gammel

Som tidligere er der to krav til at kunne optage et minilån – det ene er, at du skal minimum 18 år gammel.  Når du er yngre end 18 år gammel, så er du ikke økonomisk ansvarlig juridisk set. Det er grunden til at du ikke kan låne penge når du er yngre end 18 år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>